Lidmaatschap informatie

LIDMAATSCHAP

DFAS kent 2 typen lidmaatschap, een standaard (volledig) lidmaatschap en een bijzonder lidmaatschap.

U kunt zich opgeven als volledig lid, indien u bent ingeschreven in het specialistenregister als medisch specialist en (buitengewoon)lid bent van de NOV en een bijzondere interesse heeft in voet en enkel pathologie.

U kunt inschrijven voor een bijzonder lidmaatschap als u in opleiding bent tot medisch specialist of buitengewoon lid bent van de NOV als physician assistant of verpleegkundig specialist.

Een volledig lidmaatschap houdt in dat u lid bent van de DFAS en van de EFAS. De DFAS draagt uw contributie af aan de EFAS, hetgeen financieel bijzonder aantrekkelijk voor u is.

Voordelen Lidmaatschap van de EFAS

  • Invloed op (Europees) beleid
  • Korting op de congressen en instructional courses
  • Het tijdschrift “Foot and Ankle Surgery”
  • Nieuwsbrieven van de EFAS over nieuwe ontwikkelingen en inzichten.

Keuze lidmaatschap

Standaard (volledig) lidmaatschap

Kosten: € 110,– per jaar voor orthopedisch chirurgen, die reeds lid zijn van de NOV en € 160,- voor de medisch specialisten, die buitengewoon lid zijn van de NOV (dit is inclusief het buitengewoon lidmaatschap van de NOV). Voor dit bedrag bent u lid van de DFAS en EFAS, inclusief het tijdschrift “Foot and Ankle Surgery”

Bijzonder lidmaatschap

Physician Assistant of verpleegkundig specialist: € 110,00 (inclusief het tijdschrift van de EFAS en de mailings). 

AIO’s: Gratis. Alleen lidmaatschap DFAS. In het jaar na het behalen van C-formulier wordt automatisch een standaard lidmaatschap van kracht.

AIOS/Associate membership EFAS:  Dit lidmaatschap kost € 70,00 per jaar.  Hiervoor krijgt u:

  • Associate lidmaatschap EFAS (geen stemrecht)
  • Korting op congressen en instructional courses van de EFAS
  • Online toegang tot het tijdschrift Foot and Ankle Surgery

Voor meer informatie via de EFAS website of DFAS secretaris: secretaris@dfas.eu

 

Registreren

U kunt zich aanmelden per e-mail aan de Ledenadministratie of via onderstaand formulier. Incasso zal plaatsvinden via de Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV).

U kunt zich hier opgeven als lid van de werkgroep voet en enkel/DFAS.

U kunt zich opgeven als volledig lid: Standaard lidmaatschap,  indien u bent ingeschreven in het specialistenregister als Medisch Specialist en een bijzondere interesse heeft in voet en enkel pathologie. 

U kunt inschrijven voor een Bijzonder lidmaatschap als u in opleiding bent tot medisch specialist of buitengewoon lid van de NOV als physician assistant of verpleegkundig specialist.

 

Aanmelden lidmaatschap

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

 

11 + 9 =

Afmelden als lid

Het lidmaatschap opzeggen kunt u doen door voor 1 oktober voorafgaand aan het jaar dat u wilt opzeggen, een schriftelijke afzegging naar het secretariaat van de werkgroep te zenden aan, dit kan per e-mail aan ledenadministratie@dfas.eu

Share This