In het voorjaar van 1998 werd de Nederlandse werkgroep van en voor voet- en enkelspecialisten, DFAS (her)opgericht. Dit najaar vieren we ons 5e lustrum. De feestelijke activiteiten vinden plaats tijdens de cursusdagen (Starterscursus 2023 & Advcanced Course 2023): donderdag 23 en vrijdag 24 november op het bijzondere landgoed, Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg.

De Starterscursus wordt op donderdag 23 november gehouden. Aansluitend aan deze cursus zal een borrel plaatsvinden, gevolgd door een feestelijk diner. De donderdagavond wordt afgesloten met een bruisend feest. Op vrijdag 24 november zal dan de Advanced Course in het teken van het 5e lustrum plaats vinden.

Door het programma op deze manier vorm te geven hopen wij op een ruime opkomst voor het diner en feest op donderdagavond en het congres op vrijdag, zonder dat het verdiende weekend in het geding komt. Op dit moment wordt door de organisatie nog aan de laatste details van het programma gewerkt. De aanmelding zal waarschijnlijk vanaf begin april via de NOV-website mogelijk zijn. Hieromtrent zal nog een aparte DFAS-nieuwsbrief volgen.

Share This